منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • اقدامات امنیتی برای انتقال اطلاعات به سرورهای ابری

اقدامات امنیتی برای انتقال اطلاعات به سرورهای ابری

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
اقدامات امنیتی برای انتقال اطلاعات به سرورهای ابری

بهترین روش های امنیتی برای انتقال اطلاعات به یک سرور ابری با میزبان مدرن: با ظهور تحولات دیجیتال در شرکت های تجاری و تمایل این شرکت ها به استفاده از مدل های رایانش ابری با استفاده از تلفن های همراه، این شرکت ها باید نگاهی تازه به زیرساخت های امنیتی کلی خود داشته باشند. انتقال موثر اطلاعات به سرورهای ابری نشان دهنده پایان دوران فضای سنتی شبکه است. و این بدان معناست که پروتکل های امنیتی استاندارد طراحی شده برای محافظت از آن فضا دیگر مفید نیستند.

انتقال داده به سرور ابری

گزارش های اخیر نشان می دهد که 42 درصد از سازمان ها نگران امنیت ابر هستند. با این حال، 27 درصد از این سازمان های مربوطه نمی دانند که آیا اطلاعات سرورهای ابری آنها به خطر افتاده است یا خیر. چگونه و با چه سرعتی می توانند این اطلاعات را بازیابی کنند. این آمار نشان می دهد که بسیاری از سازمان ها در انجام اقدامات امنیتی موثر در سرورهای ابری موفق نبوده اند. و در برابر تهدیدات امنیتی آسیب پذیر هستند. نوین هاست در این مقاله قصد دارد اقدامات موثری را که سازمان ها باید هنگام انتقال اطلاعات به سرورهای ابری انجام دهند، معرفی کند.

اقدامات امنیتی برای انتقال اطلاعات به سرورهای ابری

چالش ابری

محبوبیت روزافزون سرورهای ابری فراتر از تصور است. برخی از مطالعات تخمین زده اند که 77 درصد از سازمان ها از خدمات سرور ابری استفاده می کنند. همچنین تخمین زده می شود که این مؤسسات به طور متوسط ​​از بیش از 1000 برنامه کاربردی در سرورهای ابری استفاده می کنند. با این حال، این آزادی عمل که ناشی از استفاده از سرورهای ابری است، خطراتی را نیز به همراه دارد. زمانی که یک سازمان از مدل محاسبات ابری سیار استفاده می کند. کارکنان آن می توانند در هر زمان و از هر مکان به داده ها و اطلاعات کلیدی سازمان دسترسی داشته باشند. و این مکان سنتی شبکه را از بین می برد. علاوه بر این، این امکان نقاط دسترسی جدیدی را برای هکرها ایجاد می‌کند تا حملاتی در مقیاس بزرگ را انجام دهند. سیستم های امنیتی سنتی مانند فایروال ها و دروازه ها قادر به محافظت از سیستم در برابر آنها نیستند.

محیط قدیمی را فراموش کنید، اکنون به هیچ چیز کاملاً اعتماد نکنید

برای سازمان ها ضروری است که خود را با تبدیل مکان های سنتی شبکه به یک مدل محاسبات ابری سیار تطبیق دهند. آنها همچنین باید مراقب باشند که به چارچوب امنیتی صفر اعتمادی که در پاسخ مستقیم به آسیب پذیری محیط های شبکه سنتی طراحی شده است، پایبند باشند. شبکه های امنیتی بدون اعتماد فرض می کنند که کل معماری سیستم به خطر افتاده است. و در نتیجه همیشه از قاعده «هرگز اعتماد نکنید و همیشه همه چیز را تأیید و تأیید کنید» استفاده می کند.

با وجود جریان آزاد داده ها بین دستگاه ها و سرورهای مختلف در سرورهای ابری، نقاط دسترسی همچنان در معرض سوء استفاده قرار دارند. مدل اعتماد صفر این را در نظر می گیرد. در این مدل دستگاه مورد استفاده باید همیشه شناسایی و تایید شود. محیط کاربری باید تثبیت شود. درخواست ها باید تایید شوند. شبکه هایی که باید شناسایی و تأیید شوند، و توانایی شناسایی و کاهش خطرات و تهدیدها. تنها پس از انجام کامل تمامی این موارد، کاربر قادر به دسترسی به اطلاعات مورد نظر خواهد بود.

رمز عبور قدیمی خود را بازیابی نکنید

“رمز عبور” ضعیف ترین بخش امنیت شرکت است. در یک نظرسنجی اخیر 90 درصد کارشناسانی که مورد سوال قرار گرفتند همین را گفتند. کسانی که شاهد تلاش برای دسترسی غیرمجاز به اطلاعات بوده اند که منجر به سرقت اطلاعات اعتباری می شود. متاسفانه یکی از ایرادات رایانش ابری این است که هکرها می توانند از آن بهره ببرند. این سیستم دارای آسیب‌پذیری «رمز عبور» است. با تعداد اپلیکیشن ها و خدمات ابری ارائه شده به سازمان ها و تعداد روش های کنترل و مدیریت داده ها و اطلاعات یک سازمان، خطر سرقت اطلاعات اعتباری کاربران نیز افزایش می یابد.

همین نظرسنجی نشان می دهد که تقریباً نیمی از کاربران شرکت از چندین اپلیکیشن (بیش از یک اپلیکیشن) در شرکت استفاده می کنند. رمز عبور خود را بازیابی کرده اید. و با توجه به اینکه این شرکت به طور متوسط ​​از بیش از 1000 اپلیکیشن مختلف ابری استفاده می کند. این احتمال وجود دارد که کاربران شرکتی نیز رمز عبور خود را برای دسترسی به سرورهای ابری مختلف بازیابی کنند. بنابراین تنها رمز عبور سرقت شده در محیط سرور ابری این فرصت را به هکرها می دهد. برای به دست آوردن حجم زیادی از داده ها و اطلاعات سازمان.

برای غلبه بر این مشکلات مربوط به “رمز عبور”. برای شرکت ها و موسسات ضروری است که به دنبال راه هایی برای ایمن سازی دسترسی خود به اطلاعات در سرورهای ابری باشند. روش هایی مانند روش های احراز هویت چند مرحله ای و احراز هویت بیومتریک.

بهداشت و ایمنی مناسب

وجود سلامت ایمنی مناسب در هر زمان بسیار مهم است. اما این اهمیت زمانی دوچندان می شود که اطلاعات سازمان به سرورهای ابری منتقل شود. پیشرفت رایانش ابری، با استفاده روزافزون از تلفن های همراه برای دسترسی به اطلاعات کلیدی شرکت، نحوه فعالیت مؤسسات و شرکت های مدرن را تغییر داده است.

به منظور دسترسی به داده ها در سرورهای ابری به ایمن ترین روش، برای سازمان ها ضروری است که محیطی را که کارکنانشان می خواهند در آن کار کنند، درک کنند. همچنین بدانید که کدام دستگاه را برای استفاده خود انتخاب می کنند. و با شناخت محیط کار کارکنان خود و تجهیزات مورد استفاده آنها می توانند پروتکل های امنیتی مناسب را در سیستم های خود پیاده سازی کنند. با توجه به افزایش استفاده از اپلیکیشن ها در تلفن های همراه به جای استفاده از رایانه های رومیزی و مرورگرها، لازم است سازمان ها برای جلوگیری از نشت اطلاعات، مکان جدیدی را برای این دستگاه ها (هنگام جابجایی بین اپلیکیشن های ابری) شناسایی و تعیین کنند.

اینجاست که ثبت دستگاه ها در سیستم مدیریت یکپارچه لایه انتهایی (لایه کاربر) (UEM) ضروری می شود. ثبت دستگاه ها در این سیستم به معنای رمزگذاری این دستگاه ها است و به تیم فناوری اطلاعات اجازه می دهد تا قوانین (خط مشی ها) امنیتی و روش های احراز هویت مناسب را برای آنها اعمال کند.

این به تیم فناوری اطلاعات اجازه می‌دهد تا برنامه‌های خطرناک (مضر) را شناسایی و فوراً حذف کنند و از سرقت اطلاعات شرکت (هنگام اجرا) بین برنامه‌های کاربردی در سرورهای ابری جلوگیری کنند. ثبت دستگاه ها به این روش، علاوه بر به حداکثر رساندن بهره وری رایانش ابری، امنیت اطلاعات ذخیره شده در سرورهای ابری مجازی را نیز تضمین می کند.

نگارش تدابیر امنیتی برای انتقال اطلاعات به سرورهای ابری اولین بار در نوین است. ظاهر شد.