
امنیت ابری جدید است این سیستمی است که از اطلاعات ذخیره شده آنلاین در برابر سرقت، افشا (پخش) و حذف محافظت می کند. حفاظت از ابر را می توان با استفاده از روش های مختلفی ایجاد کرد. روش هایی مانند: فایروال، تست نفوذ، استفاده از محافظ برای هر برنامه به صورت مجزا (معروف سازی)، تغییر توکن به جای فایل های بحرانی (توکن سازی)، استفاده از VPN و اتصال به اینترنت عمومی، برای حفاظت بیشتر از این فایل ها از استفاده خودداری کنید.
خطرات کلیدی که امنیت ابر را تهدید می کند. آنها عبارتند از: دسترسی غیرمجاز به اطلاعات، از دست دادن اطلاعات، سرقت اطلاعات حساب کاربری، سرقت خدمات سرور، استفاده از API های ناامن، خطاهای ارائه دهنده سرور و امنیت ابر. و استفاده از فناوری های مشترک که ممکن است امنیت ابر را به خطر بیندازد. حملات Distributed Denial of Service (DDoS) تهدید دیگری برای امنیت ابر است. در این نوع حمله، مهاجم با پرکردن حجم زیادی از اطلاعات سرور، سیستم را برای کاربران غیر قابل دسترس می کند. و این امر باعث می شود که کاربران مجاز سامانه نتوانند به حساب کاربری خود اعم از حساب بانکی یا ایمیل دسترسی داشته باشند.
تجزیه و تحلیل امنیت ابری
امنیت ابر دغدغه اصلی همه کاربرانی است که اطلاعات را در سرورهای ابری ذخیره می کنند. این کاربران بر این باورند که اگر اطلاعات را در سیستم های شخصی خود ذخیره کنند، امنیت بیشتری دارند. زیرا احساس می کنند کنترل بیشتری بر سیستم خود دارند. اما در واقعیت، امنیت اطلاعات ذخیره شده در سرورهای ابری بالاتر است. زیرا سیستم های سرویس این سرورها از امنیت بالایی برخوردار بوده و این سرورها نیز دارای کارشناسان قابل اعتمادی هستند.
اطلاعات در محل
(زمانی که سرورها و نرم افزارها در داخل شرکت نصب می شوند.) با توجه به طیف گسترده حملات موجود، خطر دسترسی غیرمجاز به آنها زیاد است. مهندسی اجتماعی و بدافزارها می توانند هر نوع سیستم ذخیره سازی اطلاعات را آسیب پذیر کنند. اما از آنجایی که محافظان اطلاعات در محل تجربه کمتری در شناسایی و کاهش تهدیدات امنیتی دارند. این اطلاعات دارای ریسک و آسیب بالایی هستند.
امنیت ابری یکی از دغدغه های اصلی سرویس های رسانه ذخیره سازی و ذخیره سازی ابری است. این افراد همچنین باید مشتریان خود را راضی نگه دارند. و همچنین قوانین خاصی را در مورد ذخیره سازی اطلاعات حساس مانند شماره کارت اعتباری و اطلاعات مربوط به بیماری و سلامت کاربران خود رعایت کنید. بازرسان امنیتی ویژه سیستم خدمات سرور ابری نیز از ایمنی و سلامت اطلاعات کاربران اطمینان می دهند.
اهمیت امنیت سرور ابری
حفظ امنیت اطلاعات در سرورهای ابری بیش از حفظ امنیت خود سرورهای ابری است. کاربران سرور ابری باید مراقب دسترسی به سرور باشند که از طریق اطلاعات ذخیره شده در تلفن همراه و دقت کاربر امکان پذیر است، یکی دیگر از مشکلات امنیت ابری مربوط به اطلاعات موجود در هاست ابری و در کشوری دیگر است. و قوانین و مقررات مختلفی را رعایت می کنند.
هنگام انتخاب یک سرور ابری، مهم است که یک شرکت را انتخاب کنید. با کنترل سوابق کارمندان و بررسی شفافیت امنیتی آنها، در واقع شرکت را از حضور کارمندان غیرمنصف و غیرقابل اعتماد محافظت کرده است.
نتیجه
اکثر مردم موافقند که هکرهای خارجی بزرگترین تهدید برای امنیت ابر هستند. اما در واقعیت، کارمندان نالایق در داخل شرکت می توانند به همان اندازه خطرناک و خطرناک باشند. این کارمندان لزوما بدخواه و بی کفایت نیستند. بلکه ممکن است کارمندان بی دقتی باشند که ناخواسته مرتکب اشتباه می شوند. به عنوان مثال، آنها از تلفن های هوشمند شخصی خود برای دسترسی به اطلاعات مهم شرکت بدون رعایت قوانین امنیتی شرکت استفاده می کنند.
امنیت ابری چیست؟ این اتفاق برای اولین بار در نوین رخ می دهد. ظاهر شد.