
حملات DDoS، مانند حملات brute force و حملات فیشینگ، حملات رایجی هستند که توسط هکرها و شرورهای اینترنتی، عمدتاً در اینترنت انجام میشوند. این حمله می تواند به طور کلی برای هر سرور و سرویسی که در شبکه داخلی یا خارجی کار می کند اعمال شود و می تواند باعث اختلال در سرویس و در دسترس نبودن سرور شود. حال قصد داریم به معرفی حمله DDoS و همچنین ذکر علائم و نشانه های این حمله به سرور بپردازیم. در این پست به معرفی حمله DDOS می پردازیم. با ما بمان!
مقدمه ای بر حملات DDoS
حملات DDoS که در فارسی به عنوان حملات انکار سرویس شناخته می شوند، تلاش می کنند تا سرورهای شبکه یا اینترنت را از سرویس خارج کنند. این حمله با ارسال تعداد زیادی بسته با پروتکل ها و فرم های مختلف به سرور، پردازنده، رم و سایر منابع سرور را اشغال می کند و از آنجایی که پردازنده و رم درگیر پاسخگویی به بسته های ارسال شده توسط هکر هستند، پردازش آن افزایش می یابد. فشار. روی سرور قرار می گیرد و آن را مختل می کند. پردازش اصلی سرور بر روی سرویس خودش انجام می شود.
حملات DDOS یک نوع توزیع شده از حمله DOS است که می تواند به صورت زیر تعریف شود:
DOS: بسته ها به صورت متوالی از سیستمی به سرور با دستگاه های مختلف ارسال می شوند.
DDoS: بسته های ارسال شده توسط هکرها از چندین سیستم یا از یک سیستم واحد با چندین اتصال موازی به یک سرور واحد ارسال می شوند. بنابراین با این تعریف ساده میتوان گفت که حملات DDoS به نوعی خطرناکتر و قطعاً قدرتمندتر از حملات DoS هستند. امروزه معمولاً از حملات DOS استفاده نمی شود و هکرها معمولاً از چندین سرور قدرتمند به یک سرور حمله می کنند.
تا به حال با حملات DDOS کامل آشنا شده اید، در ادامه در مورد مواردی که می توانید متوجه شوید سرور شما در معرض حمله DDOS قرار می گیرد یا خیر، خواهیم گفت؟
علائم و نشانه های حمله DDoS به یک سیستم
- سرور به کندی و بسیار متناوب کار می کند.
- سرور کاملاً در دسترس نیست.
- سرور نمی تواند هیچ یک از بسیاری از خدمات فعال را پردازش و ارائه دهد.
- قطع و وصل سرورها به طور مداوم و برای مدت زمان نامشخص
- افزایش قابل توجه عملکرد پردازنده و سایر منابع سرور
- افزایش هرزنامه های دریافتی از طریق ایمیل
- و…
به طور کلی می توان گفت: اگر سرور اطلاعات ناپایدار زیادی دریافت کند که بیش از حد نرمال و عادی آن سرویس باشد یا منابع سرور به طور نامناسب اشغال شده باشد، می توان گفت که حملات DDoS هستند. در سرور انجام می شود.
نکته
موارد ذکر شده در بالا به سرویس صحیح سرور بستگی دارد و ممکن است یک سرویس به دلایل مختلفی مانند خاموش شدن سرویس یا … از سرویس خارج شود.
الهام بخش حملات DDoS
حتی پس از گذشت چندین سال از اولین استفاده از این نوع حمله، هدف اصلی حمله DDoS نامشخص است. و گاهی اوقات برای هکرها سرگرم کننده است. اما اکثر شرکت های بزرگ تحت شرایط خاصی حملات DDoS را به سایت های رقیب راه اندازی کرده اند تا سرورهای رقیب خود را برای چند دقیقه متوقف کنند و خدمات خود را ارائه دهند. در هر صورت، این حملات کاری جز غیرفعال کردن یک سرویس ندارند و فقط برای این منظور استفاده می شوند.
امیدواریم مقدمه حمله DDOS در انتهای مقاله برای شما مفید باشد.
حملات DDOS اسکریپت شده چیست؟ این اولین بار در نوین است. ظاهر شد.