
ذخیره سازی ابری چگونه کار می کند؟ فلاپی دیسک، سی دی، دی وی دی، USB، هارد دیسک های قابل حمل – در طول سال ها، نه تنها رایانه ها و عملکرد آنها، بلکه انواع و ظرفیت های رسانه های ذخیره سازی خارجی نیز به طور قابل توجهی تغییر کرده است. با ذخیره سازی ابری، راه حل های ذخیره سازی نیز در دسترس هستند. امروزه، جایی که شما همچنین به سخت افزار خود برای ذخیره و مشاهده عکس ها، فیلم ها یا اسناد خارج از سیستم خود نیاز دارید. با ذخیره سازی ابری، شما معمولاً از منابع سخت افزاری یک ارائه دهنده ذخیره سازی آنلاین، همراه با زیرساخت IT مناسب استفاده می کنید.
- اما دقیقا چگونه کار می کند؟
- مزایا و معایب پشتیبان گیری اطلاعات در فضای ابری چیست؟
در جریان آخرین اخبار باشید…
ذخیره سازی ابری چیست؟
فضای ذخیره سازی ابری از طریق یک شبکه (معمولاً اینترنت) در دسترس کاربران است. این حافظه در دستگاه خود کاربر قرار ندارد. بلکه روی یک یا چند سرور مجازی است. در بیشتر موارد، این سرورها از ارائه دهندگان تخصصی هستند که فضای ذخیره سازی نیمه رایگان را ارائه می دهند. تا حدی برای هزینه ماهانه یا سالانه پرداخت شده از طریق اینترنت. این مدل خدمات، که در آن مقدار و در نتیجه هزینه منابع ذخیره شده را می توان در هر زمان تنظیم کرد، به عنوان ذخیره سازی ابری عمومی نیز شناخته می شود.
جایگزینی برای این به اصطلاح فضای ابری خصوصی است. که در یک سرور در یک شبکه خصوصی – معمولاً یک شبکه شرکتی قرار دارد. و فقط کاربران این شبکه می توانند به آن دسترسی داشته باشند. در این حالت اپراتور (خود شرکت یا شخص ثالث) کنترل کاملی بر ذخیره سازی دارد. اما سخت افزار و مدیریت لازم را نیز در بر می گیرد. ذخیره سازی ابری هیبریدی نیز نوع سومی است که در آن یک راه حل ذخیره سازی ابر خصوصی داخلی با یک راه حل ذخیره سازی آنلاین ترکیب می شود. این امر به ویژه برای شرکت هایی جالب است که از یک سو به حافظه داخلی برای داده های حساس و از سوی دیگر به قابلیت های قابل دسترسی و به راحتی مقیاس پذیر نیاز دارند.
ذخیره سازی ابری چگونه کار می کند؟
صرف نظر از نوع ذخیره سازی ابری، اصل عملکرد را می توان به صورت زیر توضیح داد: ارائه دهنده خدمات ذخیره سازی (چه داخلی یا خارجی) یک زیرساخت فناوری اطلاعات را فراهم می کند. که امکان مدیریت روان و ایمن سرورهای مورد نظر را فراهم می کند. این سرور اختصاصی به عنوان یک سیستم مستقل در سرویس ذخیره سازی ابری ارائه نمی شود. اما به صورت گروهی برای این منظور فضای دیسک (همراه با سایر اجزا مانند حافظه یا CPU) با استفاده از Hypervisor مجازی سازی می شود. این لایههای انتزاعی که میان سختافزار واقعی و محیطهای مجازی (همچنین VMM – مانیتور ماشین مجازی نیز نامیده میشوند)، به دو نوع تقسیم میشوند:
(هایپروایزر نوع 1 (فلز لخت)
این یک نرم افزار مجازی سازی است که مستقیماً بر روی سیستم میزبان نصب می شود. و نیازی به سیستم عامل از پیش نصب شده نیست. درایورهای مناسب مورد نیاز است (به عنوان مثال: VMware vSphere).
(Type-2-Hypervisor (Hosted
نرم افزار مجازی سازی که نیاز به یک سیستم عامل کامل برای نصب روی هاست دارد. استفاده از درایورهای دستگاه از سیستم عامل برای دسترسی به سخت افزار (به عنوان مثال: Oracle VM VirtualBox).
دسترسی به فضای ذخیره سازی مجازی معمولا با نرم افزار مناسب کار می کند. یک سرویس ذخیره سازی ابری عمومی معمولاً فقط یک برنامه وب نیست که بتوان آن را از طریق مرورگر فراخوانی کرد. اما برنامه های مخصوص پلتفرم برای دستگاه های فردی نیز ارائه شده است. با استفاده از این، کاربران می توانند وارد سیستم شوند. و سپس به حافظه دسترسی پیدا کنید. از فایلهای پشتیبانگیری از هر دستگاه پشتیبانیشده (کامپیوتر، تبلت، تلفن هوشمند و غیره) قبلاً نسخه پشتیبان تهیه شده است. اتصال اینترنتی فعال داشته باشید. با این حال، برای ذخیره سازی ابری خصوصی، یک اتصال اینترانت یا یک VPN مرتبط (شبکه خصوصی مجازی) برای راه حل ذخیره سازی برون سپاری مورد نیاز است.
زیرساخت ذخیره سازی ابری چگونه است؟
با توجه به نیازهای بالا، راه حل های ذخیره سازی ابری باید مورد توجه قرار گیرند. اپراتورها به معماری ذخیره سازی متکی هستند که از نظر کارایی از ذخیره سازی فایل های سنتی بهتر است. این نوع ذخیره سازی بر اساس یک سیستم فایل سلسله مراتبی است. این می تواند به عنوان یک راه حل استاندارد برای دستگاه های کاربر عمومی استفاده شود. اما برای مدیریت میلیاردها فایل از جمله ابرداده مناسب نیست. بنابراین، سرویسهای ذخیرهسازی ابری از دو گزینه برای قالببندی حافظه سرورهای خود استفاده میکنند:
- ذخیره سازی را مسدود کنید
- ذخیره سازی اشیا
ادامه مطلب را در پست بعدی بخوانید!
ذخیره سازی داده ها در فضای ابری چگونه کار می کند؟ این اتفاق برای اولین بار در نوین رخ می دهد. ظاهر شد.