
مهمترین راه برای جلوگیری از نشت اطلاعات در سرور ابری: بسیاری از شرکت ها شروع به استفاده از سرورهای ابری برای ذخیره اطلاعات خود کرده اند. بر اساس یک نظرسنجی که اخیرا توسط اینتل انجام شده است. بیش از 60 درصد سازمان ها اطلاعات حساس خود را در محیط های ابری ذخیره می کنند. با افزایش استفاده از سرورهای ابری، خطر نشت اطلاعات از این محیط نیز افزایش می یابد.
راه های جلوگیری از نشت اطلاعات در سرورهای ابری
مشکل اکنون این است که با افزایش عملیات رایانش ابری، چگونه می توان از امنیت اطلاعات اطمینان داشت؟ در ادامه این مقاله نوین هاست قصد دارد به شما در جلوگیری از نشت اطلاعات در هنگام کار با سرورهای ابری و سرورهای مجازی، هنگام ذخیره اطلاعات و استفاده از سیستم های پشتیبان کمک کند.
1. اطلاعات را دسته بندی کنید.
دسته بندی اطلاعات ارزشمند و قابل شناسایی شخصی اولین قدم مهم در شناسایی اطلاعاتی است که سازمان باید از آنها محافظت کند. طبقه بندی اطلاعاتی مانند تاریخ تولد، شماره بیمه و اطلاعات حساب بانکی این امکان را فراهم می کند. دسترسی پیشرفته و همچنین اقدامات لازم برای امنیت اطلاعات بسته به حساسیت داده ها.
افزایش امنیت سایبری در فضای ابری
2. بدانید اطلاعات شما در کجا ذخیره می شود.
با معرفی قوانین جدید مانند مقررات عمومی حفاظت از داده ها (GDPR)، دانستن مکان فیزیکی ذخیره سازی داده ها در هر سازمانی برای حفاظت از آن داده ها حیاتی شده است. دانستن نحوه محافظت از اطلاعات هنگام حذف آنها از دستگاه به همان اندازه مهم است که هنگام ذخیره اطلاعات از آنها محافظت کنید. تاکنون توجه زیادی به امنیت اطلاعات ذخیره شده در یک دستگاه شده است. در حالی که توجه کافی به امنیت اطلاعات در حین انتقال از یک دستگاه به دستگاه دیگر نشده است. با گسترش شرکت ها و ایجاد شعب متعدد یک شرکت در کشورهای مختلف، انتظار می رود در زمان جابجایی آنها به امنیت اطلاعات بیشتر توجه کنید.
3. فروشندگان خود را کنترل کنید.
با وضع قوانین جدید برای حفظ محرمانه بودن اطلاعات، شرکت ها و موسسات نیز باید از این قوانین پیروی کنند. آن روزها که قوانین فقط یک بار مورد استناد قرار می گرفتند، گذشته است. زیرا قوانین هر کشوری با کشورهای دیگر متفاوت است. اطمینان از رعایت قوانین مربوطه توسط فروشندگان، به ویژه برای شرکت هایی که در کشورهای مختلف فعالیت می کنند. این یک کار بسیار چالش برانگیز است. برای شرکت ها ضروری است که بر کار فروشندگان خود نظارت داشته باشند تا مطمئن شوند که مکان ذخیره سازی داده ها یا فرآیندهای انجام شده بر روی آن را فاش نمی کنند. این دو موضوع با هم فرق دارند و بعد از این هیچ شرکتی نمی تواند این کار را انجام دهد. درست زمانی که امور خود را به یک ارائه دهنده خدمات خارج از شرکت واگذار می کند. از امنیت اطلاعات خود اطمینان حاصل کنید.
4. برنامه ای برای واکنش سریع به حوادث ایجاد کنید.
صرف نظر از نوع حرفه و حوزه ای که سرور مجازی در آن استفاده می شود (بهداشت، خدمات دولتی یا آموزشی)، استفاده از این سرور نباید موجب برائت از مسئولیت کارکنان سازمان شود. اگر برنامه خاصی برای واکنش سریع به حوادث در سازمان خود دارید. شما به راحتی می توانید از درگیری بین افراد و سرزنش یکدیگر جلوگیری کنید. بنابراین، از همان ابتدا مشخص می شود که در نهایت چه کسی مسئول حل مشکل است.
5. از فناوری مدیریت قوانین اطلاعات (IRM) استفاده کنید.
وقتی مجرمان PII را در شبکه های سازمانی هدف قرار می دهند. فناوری IRM می تواند ابزار مهمی برای امنیت اطلاعات و انطباق مداوم باشد. این فناوری اطلاعات حیاتی را با رمزگذاری و تأیید رمزهای عبور مستقیماً در خود فایل و نه در سراسر سیستم محافظت می کند. امنیت اطلاعات فایل را در تمام مراحل، در حین ذخیره و هنگام انتقال به دستگاه یا سیستم دیگری تضمین می کند.
6. فقط یک کپی از اطلاعات را به عنوان فایل اصلی نگه دارید. (SSOT)
چه اطلاعات خود را در داخل سازمان به اشتراک بگذارید و چه با سایر سیستم ها و شرکت های خارج از سازمان. کاهش تعداد کپی های به اشتراک گذاشته شده از طریق سیستم های همکاری ایمن بسیار مهم است. فقط یک نسخه اصلی از اطلاعات را نزد خود نگه دارید. این به افراد اجازه می دهد تا به طور ایمن با یکدیگر همکاری کنند. و از انتشار چندین نسخه جلوگیری می کند. این روش هم سطح تهدید امنیت اطلاعات را کاهش می دهد و هم احتمال نشت داده ها از هاست ابری را کاهش می دهد. استفاده از روش واترمارکینگ برای اسناد می تواند به سازمان کمک کند تا به سرعت منبع نشت اطلاعات را ردیابی کند و تأثیر نشت اطلاعات را به حداقل برساند.
7. اطلاعات را در هر مکان و هر زمان رمزگذاری کنید.
اطلاعات مهم و حساس را در تمام ساعات شبانه روز، چه زمانی که در یک سیستم ذخیره می شود و چه زمانی که از یک سیستم به سیستم دیگر منتقل می شود، رمزگذاری کنید. محیط ابری یک فناوری کامل نیست و همه چیز تمام شده است. هم PII و هم سایر اطلاعات مهم و حساس باید رمزگذاری شوند. چرا؟ زیرا کدنویسی آخرین خط دفاع شما در برابر مجرمان سایبری است که برای اطلاعات شخصی شما فیش می کنند. هنگامی که سایر تلاشها برای محافظت از اطلاعات با شکست مواجه میشوند، رمزگذاری آخرین امید سازمان برای محافظت از حساسترین اطلاعات خود در برابر به اشتراکگذاری ناخواسته با هکرها است.
8. در مورد رمز عبور بیشتر مراقب باشید.
هکرها می توانند تنها با یک رمز عبور یا نام کاربری با صدها نفر دیگر ارتباط برقرار کنند و معتبر و قابل دسترس به نظر برسند. این به هکر زمان لازم را می دهد تا در سیستم های سازمان به سمت هدف خود حرکت کند، کسی که در واقع شخصی با دسترسی مدیریتی به اطلاعات است. اگر مجرمان سایبری به اختیارات مدیر عامل دسترسی پیدا کنند، می توانند بدون اطلاع مدیر عامل برای اعضای تیم اجرایی ایمیل بفرستند و از آنها بخواهند وظایف خاصی را که می خواهند انجام دهند. دانستن پیامدهای چنین حادثه ای اهمیت حفاظت از اطلاعات را نشان می دهد.
9. اجازه با شرایط محدود برای دسترسی به اطلاعات را تنظیم کنید.
با تنظیم مجوزهای دسترسی محدود برای کاربران (فقط کسانی که به این دسترسی نیاز دارند)، سازمان ها می توانند احتمال کپی و چسباندن اطلاعات را به میزان قابل توجهی کاهش دهند (که می تواند به راحتی منجر به ایجاد یک آدرس ایمیل یا سند اشتباه شود). برای مثال، اگر تیم فناوری اطلاعات مجوزهای پیشفرض یک پلتفرم اشتراکگذاری اسناد را به جای «Viewer» روی «ویرایشگر» تنظیم کند. بسیاری از اطلاعات مهم می تواند از سیستم به بیرون درز کند.
10. آموزش و پرورش
نکته آخر که بسیار حائز اهمیت است، افزایش آگاهی در این زمینه در تمامی سطوح سازمانی است. آیا کارکنان شما می توانند ایمیل های فیشینگ را ببینند؟ آیا آنها همچنان از فایل های صفحه گسترده (اکسل) برای ذخیره اطلاعات رمز عبور استفاده می کنند؟ برای همه سطوح یک سازمان، از کارمندان گرفته تا اعضای هیئت مدیره تا فروشندگان، هیچ چیز مهمتر از آموزش در مورد نحوه جلوگیری از نشت اطلاعات، شناسایی پیامدهای احتمالی آن و اتخاذ بهترین اقدامات برای جلوگیری از گسترش حملات نیست. اولین قدم این است که
نوین هاست دوست جدید شماست
علاوه بر این اقدامات اصلی و اساسی، برای سازمان ها ضروری است که از یک برنامه امنیتی (مانند فایروال شبکه و برنامه محافظت از نقطه پایانی در سرورهای مجازی و سرورهای اختصاصی) برای محافظت از اطلاعات خود استفاده کنند. شرکت هایی که علاوه بر اقدامات ذکر شده، از این برنامه های امنیتی نیز استفاده می کنند، بیشترین شانس موفقیت را در جلوگیری از نشت اطلاعات ذخیره شده خود در محیط و سرورهای ابری خواهند داشت.
مقاله 10 روش جلوگیری از نشت اطلاعات در سرورهای ابری اولین بار در نوین می باشد. ظاهر شد.